18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsA fost nevoie de ARTICOLE DE PRESĂ și o intervenție a deputatului,...

A fost nevoie de ARTICOLE DE PRESĂ și o intervenție a deputatului, Horia Nasra, pentru ca drumul către Pârtia Buscat să arate bine

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia vă prezenta starea jalnică în care se afla drumul către Pârtia Buscat din stațiunea Muntele Băișorii.

După ceva vreme, Consiliul Județean Cluj a dat un comunicat de presă în care vorbea despre lucrările efectuate la acel drum, iar noi am contrazis acel comunicat de presă.

La fel a făcut și deputatul de Cluj, Horia Nasra, cu o vizită în teren.

Comunicatul lui Nasra a fost preluat de toată presa clujeană, astfel că pe Tișe l-a prins rușinea.

Astfel că, astăzi a remis un comunicat de presă cu noua stare în care se află drumul către Pârtia Buscat.

„Consiliul Județean Cluj informează locuitorii din zonă, participanții la trafic, turiştii şi iubitorii sporturilor de iarnă în legătură cu faptul că pe sectorul de drum ce leagă Stațiunea Muntele Băişorii de pârtia de schi Buscat, situat pe drumul judeţean 107R, au demarat şi se află în plină derulare lucrări de montare de parapeţi metalici deformabili, în vederea asigurării unei circulaţii în condiţii de deplină siguranţă.

„Este o nouă investiție menită să sporească siguranța circulației pe acest drum județean, pe care o vom finaliza în câteva zile, acum, când sezonul sporturilor de iarnă este așteptat să debuteze în zonă. De altfel, am tratat investițiile la acest drum ca pe o componentă strategică, având în vedere rolul pe care acesta îl are în ceea ce privește dezvoltarea întregii zone cu un potențial turistic atât de ridicat”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, ” – este doar un fragment din comunicatul auto-laudatio al președintelui CJ Cluj – Alin Tișe.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: