A fost descoperit individul care a încercat să dea foc sediului PSD Cluj

spot_imgspot_img

Spre sfârșitul săptămânii trecute, Gabriel Horia Nasra, președintele PSD Cluj, reclama faptul că o persoană necunoscută a încercat să dea foc sediului PSD, de pe strada Eroilor din Cluj Napoca.

Ei bine, la mai puțin de o săptămână, persoana bănuită că ar fi implicată în tentativa de incendiere a fost capturată de Poliția Cluj.

“În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au identificat un bărbat care ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22/23 februarie a.c., de la sediul unui partid politic din Cluj-Napoca. Pentru documentarea activităţii infracţionale, azi a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia. La data de 27 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat bănuit de tentativă la distrugere. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie a.c., la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

spot_img
%d