27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiA doua donație de materiale medicale realizată de Avram Gal

A doua donație de materiale medicale realizată de Avram Gal

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o singură zi, Avram Gal, președintele ALDE Câmpia Turzii și a Asociației New Life International, a reușit performanța de a realiza donații atât pentru Spitalul „Dr. Cornel Igna”, cât și pentru punctul de lucru din Câmpia Turzii a Serviciului de Ambulanță Județean.

Astfel, după ce a donat TREI MII de perechi de mănuși de unică folosință, liderul politic  ALDE a răspuns și apelului remis de Mariana Dumitru, de la SAJ Câmpia Turzii.

„Dragii mei nu stiu cata lume stie ca Ambulanta nu e in subordinea spitalului! Apartinem de SAJ Cluj!!! Avem si noi nevoie Ambulanta Campia Turzii de ajutor! Fac un apel catre oamenii binevoitori si cu posibilitate sa ne ajute si pe noi cu echipamente si cele necesare sa putem sa ne protejam ca sa putem ajuta! Multumesc! Cine doreste sa fie alaturi de noi sau vrea amanunte sa ma contacteze in privat!”, a scris Mariana Dumitru pe rețelele de socializare.

În mai puțin de 2 ore, Avram Gal a donat o cutie întreagă de echipamente medicale (mănuși și termometru) pentru echipa SAJ Câmpia Turzii.

„Multumim domnule Avram Gal pt ajutor si promtitudinea cu care ati reactionat la apelul nostru!”, a concluzinat aceeași, Mariana Dumitru.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: