fbpx
spot_img

A atacat o femeie și i-a smuls geanta din mână

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Un tânăr din Ocna Mureș va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Ar fi sustras, prin violență, geanta unei vârstnice. A fost identificat, cu operativitate, de polițiști și a fost reținut.

 

La data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 13,20, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către o femeie de 68 de ani, din Ocna Mureș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, a fost împinsă de către un tânăr, care i-a sustras poșeta în care avea acte, bani și telefonul mobil.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea faptei de tâlhărie, de la care au fost recuperate toate bunurile sustrase.

 

În cursul zilei de ieri, 26 ianuarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind emis, în acest sens, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: