spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

A atacat o femeie și i-a smuls geanta din mână

spot_img

Un tânăr din Ocna Mureș va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Ar fi sustras, prin violență, geanta unei vârstnice. A fost identificat, cu operativitate, de polițiști și a fost reținut.

 

La data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 13,20, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către o femeie de 68 de ani, din Ocna Mureș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, a fost împinsă de către un tânăr, care i-a sustras poșeta în care avea acte, bani și telefonul mobil.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea faptei de tâlhărie, de la care au fost recuperate toate bunurile sustrase.

 

În cursul zilei de ieri, 26 ianuarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind emis, în acest sens, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

spot_img
spot_img
spot_img