spot_img

900 de lei – cadou de 8 martie pentru o invatatoare din judetul Cluj

Date:

Share post:

O mămică a făcut a scris povestea pe rețelele de socializare, fiind șocată de suma enormă care se adună, chiar dacă copiii sunt doar în clasa pregătitoare.

„Luați atitudine, părinți! O temă actuală: cadoul de 8 Martie al învățătoarei. Aici e răspunsul meu când am fost întrebată de cei 50 de lei care mi s-au cerut pentru această acțiune. S-au dat 900 de lei cadou. Dacă contribuiam și eu și încă un părinte ar fi fost 1.000 de lei. Și este doar clasa pregătitoare. O considerăm o practică pe cât de imorală, pe atât de ilegală. De aceea am ieșit de pe grup. Credeam că înființarea acestui grup era pentru a putea purta unele discuții legate de copiii noștri, însă scopul este de a aduna bani pentru învățătoare.

Data trecută când am lăsat banii in ghiozdanul colegei, m-a atenţionat copilul că nu e voie sa umblu in lucrurile altora… Atunci ce îi învăţăm noi de fapt? Pentru ce aţi iniţiat această chetă? Şi lista care se înmânează învăţătoarei? Nu doresc atenţie specială pentru copilul meu şi va şti fix cât este capabil, nu dorim favoritisme. Aceste practici sunt ilegale în străinătate. Sigur mai sunt alţii care gândesc ca şi noi, dar se simt obligaţi să dea, de teamă că vor fi nedreptăţiţi copiii lor. Nu pot merge la proteste împotriva corupţiei din ţară, iar a doua zi, trimit un plic la şcoală, fără a putea da explicaţii pertinente copilului meu. Nu îl voi învăţa aceste practici. Apoi, ieri m-aţi văzut la şcoală, dar nu m-aţi abordat. Dacă nu este obligatorie cheta, de ce îmi cereţi aceşti bani? V-aţi gândit că poate ii faceţi rău învăţătoarei? Dacă se face vreo sesizare la ANAF?”, a scris o mămică pe Facebook.

Deputatul Emanuel Ungureanu și-a exprimat opinia în legătură cu această situația, dezvăluind și profesoara care a primit „mica atenție”. Este vorba de învățătoarea Dana Chiș de la Colegiul Național „George Coșbuc”, care a primit un parfum și un inel în valoare de 900 de lei.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Încă un drum județean blocat din cauza zăpezilor, în Cluj

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel...

Irina Munteanu, prezentă la Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

❇️ Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Clujului a avut loc...

RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU CIRCULAȚIA PE VREME REA

  În contextul condițiilor meteorologice din aceste zile, în scopul...
%d bloggers like this: