74 de intervenții și 2 accidente rutiere, în ultimele 24 de ore, pentru pompierii mureșeni

spot_imgspot_img

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 74 de intervenții, din care – trei incendii, două accidente rutiere, două alte situații de urgență și 67 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:
– ieri, 27 iulie, în jurul orei 11:40, incendiu produs la un autobuz în municipiul Târgu Mureș strada Gheorghe Doja.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor și a fost lichidat în limitele găsite, fără a apuca să se propage. Din fericire nu au fost victime, până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat toate cele 10 persoane.


Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: scurtcircuitelectric.
– ieri, 27 iulie, în jurul orei 11:50, incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Reghin, strada Castanilor.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.
– ieri, 27 iulie, în jurul orei 11:50, incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Band strada Meșterilor.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A ars o anexă gospodarească de aproximativ 50mp, incendiul a fost lichidat înainte sa se propage și la alte anexe.

Accidente rutiere:
– ieri, 27 iulie, în jurul orei 10:30, accident rutier între localitățile Periș și Gornești din județul Mureș.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în urma impactului un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire nu au fost victime. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor (PSI).


Circulația a fost restricționată pe un singur sens pentru toată durata intervenției.
– ieri, 27 iulie, în jurul orei 11:20, accident rutier – TIR răsturnat la ieșire din localitatea Bogata spre localitatea Cuci.
Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, pompierii voluntari de la SVSU Luduș și Iernut. A fost vorba despre un autotren răsturnat pe partea carosabilă, acesta era încărcat cu animale (bovine). Pompierii militari și voluntari au extras din remorcă 23 de animale, iar două dintre ele erau fără suflare, după care au asigurat măsurile PSI până la repunerea autotrenului pe roți.


Pe toată durata intervenției s-a circulat pe un singur sens de mers.

spot_img
%d