fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeStiri din Mures65 de intervenții, în 24 de ore, pentru pompierii mureșeni

65 de intervenții, în 24 de ore, pentru pompierii mureșeni

spot_img

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 65 de intervenții, după cum urmează – două incendii, două alte situații de urgență și 61 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

 

 

 

Incendii:
Ieri, 31 ianuarie, în jurul orei 12:00, incendiu produs la o casă de locuit din municipiul Târgu Mureș, strada Aurel Filimon.

 


S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un incendiu cu degajări mari de fum, acesta s-a manifestat în două încăperi pe o suprafață de aproximativ 50mp. În urma incendiului au ars bunurile aflate în încăperi. Pompierii au reușit lichidarea incendiului în limitele găsite, fără a apuca să se propage la întreg imobilul.
Circulația în zonă a fost blocată pe toată durata intervenției.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Ieri, 31 ianuarie, în jurul orei 18:40, incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Cuștelnic.

 

 


Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. După executarea recunoașterii s-a constatat ca incendiul se manifestă violent cu flacără deschisă pe o suprafață de aproximativ 5ha.
La fața locului au fost alocate 14 cadre militare pentru lichidarea incendiului, după aproximativ o oră de luptă intensă cu focul, incendiul a fost lichidat.
A fost o intervenție dificilă pentru pompierii militari, deoarece aceștia au fost nevoiți să se deplaseze pe jos mai bine de doi km pentru localizarea și lichidarea incendiului și pe toată durata intervenției era pericolul ca incendiul să se propage la fondul forestier.

 


În urma acestuia au fost afectate aproximativ 7 ha de vegetație uscată.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spatii deschise.

Alte intervenții:
-Ieri, 31 ianuarie, în jurul orei 11:40, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, au intervenit pentru îndepărtarea de țurțuri de gheata care erau în pericol de cadre de pe o clădire din municipiul Târgu Mureș, strada P-ța Trandafirilor.
Pompierii au îndepărtat țurțurii de gheață de pe o suprafață de aproximativ 150-200 ml.

Misiuni
De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost executate 40 de misiuni de recunoaștere la secțiile ATI

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: