spot_img

62 de intervenții pentru pompierii mureșeni, în ultimele 24 de ore

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 62 de intervenții, din care amintim – trei incendii, un accident rutier și 58 intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii:
Ieri, 25 ianuarie, în jurul orei 08:15, incendiu deșeuri menajere si un adăpost de păsări improvizat produs în municipiul Târgu Mureș, strada Vasile Săbădeanu.


Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. În urma incendiului au ars deșeuri menajere și un coteț de păsări improvizat pe o suprafață de aproximativ 4mp, acesta a fost lichidat în limitele găsite.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Ieri, 25 ianuarie, în jurul orei 20:35, incendiu produs la hornul unei case de locuit din localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Subpădure.
Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A ars funinginea din interiorul hornului, fără posibilitate de propagare la acoperișul casei.

În această dimineață, în jurul orei 02:20, incendiu produs la un magazin alimentar din localitatea Viforoasa, strada Principală.


S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata, Detașamentul Târgu Mureș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Sângeorgiu de Pădure. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum la o clădire de aproximativ 200mp. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 100mp și au ars în totalitate bunurile din interiorul magazinului. Preventiv a fost evacuată o butelie de gaz de la mansarda clădirii. Incendiul a fost lichidat înainte să cuprindă întreaga construcție.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric.

Accidente rutiere:
Ieri, 25 ianuarie, în jurul orei 15:00, accident rutier produs la ieșire din localitatea Band spre Căpușu de Câmpie.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un singur autoturism implicat, ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului două persoane au fost asistate medical de către echipajul de prim ajutor de pe ambulanța SAJ, după care au fost preluate și transportate la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.


Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Intervenţie complexă de reconstrucţie de limbă şi planşeu bucal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

O echipă medicală multidisciplinară a realizat, în data de 8 aprilie, prima intervenţie de reconstrucţie de limbă şi...

11 grenade, descoperite ieri, în județul Mureș

Lucrările de primăvară și săpăturile de fundație puteau genera o adevărată tragedie, ieri, în județul Mureș. 10 grenade antitanc...

Bătaie într-o parcare din Târgu Mureș – un bărbat a murit

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la evenimentul din data de 27 martie 2022,...

Încă o misiune de troliere, extrem de dificilă, a elicopterului SMURD Mureş îndeplinită cu succes

În cursul zilei de ieri, la solicitarea salvamontiştilor maramureşeni, elicopterul SMURD Mureş a îndeplinit cu succes o misiune...
spot_img

Bucurie pentru copii la început de primăvară – Pinguinul Apolodor în premieră la TNAMT

Începutul lunii aprilie aduce o zi de sărbătoare pentru micii spectatori care sunt invitați la premiera spectacolului Apolodor din Labrador. Adaptarea muzicală după textele...
%d bloggers like this: