fbpx
HomeStiri din Mures57 de intervenții pentru pompierii mureșeni, în ultimele 24 de ore -...
spot_img
spot_img

57 de intervenții pentru pompierii mureșeni, în ultimele 24 de ore – vezi detalii despre grenada neexplodată găsită de aceștia

- Publicitate -
spot_img

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 57 de intervenții, din care – un incendiu, două misiuni de asigurări măsuri PSI, o misiune pirotehnică, o altă situație de intervenție și 52 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendiu:
– în jurul orei 15:30, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Sighișoara, strada Cânepii.
Au executat misiunea stingerii, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Asigurări măsuri PSI:
– în jurul orei 18:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în municipiul Sighișoara pe strada Hermann Oberth în cazul unor scăpări de gaze.
Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara și o echipă de intervenție de la furnizorul de gaze naturale, odată ajunși la locul solicitat aceștia au identificat sursa provenienței mirosului, scăpările de gaze naturale proveneau de la o vană de gaz exterioară. Echipă de intervenție de la furnizorul de gaze naturale a intervenit pentru remedierea problemei, iar pompierii au rămas la fața locului pentru asigurarea zonei până la finalizarea intervenției.
Din fericire nu au fost victime.

– în jurul orei 18:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui scurtcircuit electric într-o locuință din orașul Sovata, cartier Ilieș.
La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și o echipă de intervenție de la furnizorul de electricitate. Până la remedierea problemei de către echipa de intervenție de la furnizorul de electricitate pompierii au asigurat zona.

Misiune pirotehnică:
– în jurul orei 21:10, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru executarea unei misiuni pirotehnice în municipiul Tîrgu Mureș, strada Vasile Sabadeanu.
A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș, odată ajunși la locul solicitat aceștia au constatat că este vorba despre o grenadă defensivă. Grenada a fost ridicată, transportată și depozitată în siguranță, urmând a fi distrusă cu altă muniție rămasă neexplodată. Cel mai probabil aceasta provine de pe timpul conflictelor militare.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: