fbpx
spot_img
HomeStiri din Mures52 de intervenții într-o singură zi pentru pompierii mureșeni

52 de intervenții într-o singură zi pentru pompierii mureșeni

- Advertisement -

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 52 de intervenții, din care – două incendii, trei alte situații de urgență și 47 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:
– ieri, 22 iunie, în jurul orei 11:50, incendiu la subsolul unei case de locuit din municipiul Sighișoara, strada Mihai Eminescu.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu fără flacără produs la un aparat frigorific, iar acesta se manifesta cu degajări de fum la subsolul unei locuințe. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără a apuca să se extindă.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scurtcircuit electric,

– ieri, 22 iunie, în jurul orei 12:00, incendiu la un grajd din municipiul Sighișoara, strada Ceahlăului.


Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs la furaje, acesta a fost lichidat în limitele găsite. În urma incendiului au ars aproximativ 200kg de fân.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: scânteie.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

L-a bătut pe unul dintre denunțătorii tatălui său, traficant de etnobotanice

0
Un bărbat din Alba Iulia este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, în urma investigațiilor...

Comentarii

%d bloggers like this: