4 accidente rutiere, soldate cu 7 persoane rănite

spot_imgspot_img

La data de 08.01.2018, ora 18.29, pe str. Livezeni, un tânăr, de 28 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor o femeie, de 61 de ani, din Târgu Mureş, care s-a angajat în traversarea regulamentară a drumului pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.
#La data de 09.01.2018, ora 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş au fost sesizaţi, despre faptul că la unitatea de primiri urgenţe SMURD Târgu Mureş, s-a prezentat o persoană care susţine că este victima unui accident rutier.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la data de 08.01.2018, ora 23.00, pe strada Verii, un tânăr, de 19 ani, din Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a intrat în coliziune cu dalele de beton aflate pe marginea părţii carosabile .
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
#La data de 08.01.2018 ora 1806, la intersecția dintre str. Secerișului – str. Crizantemelor, din municipiul Reghin, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Beica de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar.
În urma accidentului rutier, două persoane au fost rănite uşor.
#La data de 07.01.2017, ora 21:30, pe DN 14A, la km 20+500m, în afara localității Târnăveni, un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontal-laterală cu alt autoturism, care circula regulamentar.
În urma accidentului, 3 persoane au fost rănite uşor.

Conducea sub influenţa alcoolului
La data de 08.01.2018, in jurul orei 17.50, un bărbat, de 50 de ani, a condus un autoturism, pe str. Târgului, din municipiul Tg. Mureş, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat).
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având o alcoolemie peste limita legală.

CERCETAŢI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
Doi tineri, de 15 şi 18 ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată
La data de 28.12.2017, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Tg. Mureş, au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
Din verificări, a reieşit faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 19.00, persoana vătămată, angajata unui magazin situat pe Bulevardul 1848, în timp ce număra banii proveniţi din încasări, ar fi fost agresată de două persoane care ar fi intrat în unitatea comercială şi i-ar fi sustras de pe masa aproximativ 360 de lei.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Tîrgu Mureș, la data de 08.01.2018, au fost depistaţi și prinşi, doi tineri, de 15 şi 18 ani, ambii din Tg. Mureș, bănuiţi de comiterea infracţiunii.
Cele două persoane au fost reţinute pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate.

spot_img
%d bloggers like this: