spot_img

3 instituții s-au constituit parte civilă în scandalul „Voucher”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După dezvăluirile din presa județeană, din această dimineață, 3 instituții de forță din județul Cluj au transmis că s-au constituit parte vătămată în scandalul „Voucherul”.

Totul a început după ce strictsecret.ro a dezvăluit un mare scandal din IPJ și IJJ Cluj.

Mai mulți angajați ai celor două inspectorate sunt cercetați penal după ce ar fi decontat vacanțe inexistente, pentru a încasa contravaloarea a 60% din voucherele de vacanță.

În această după amiază, IPJ Cluj, IJJ Cluj și Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj au transmis că sunt părți vătămate în dosarul de mare amplitudine.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în acest moment precizăm că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are calitatea de persoană vătămată în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea proprie a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care vizează infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu privire la decontul unor servicii turistice acordate cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform prevederilor OUG 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

 

Cercetările demarate vizează un număr de 60 de efective din cadrul Inspectoratului.

 

Menționăm, în contextul dat, faptul că la nivelul instituției nu sunt tolerate comportamente sau acțiuni necorespunzătoare, care aduc atingere imaginii acesteia.

 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj acordă sprijin anchetei demarate de către unitatea de parchet, în vederea clarificării situației de fapt și deservirii intereselor justiției.”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

A început proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Câștigătorul licitației este Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingineria Integrata S.p.A, Aduro Impex SRL, ATI Project SRL –...

În zona de munte a județului Cluj se fură lemne la greu

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei...
spot_img

Cetăţeni, nu uitaţi ! Prevenind incendiile, protejaţi viaţa, mediul şi bunurile

În data de 06-07 noiembrie 2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit pentru stingerea a zece incendii pe...
%d bloggers like this: