fbpx
spot_img

24 de persoane trimise în judecată, în cel mai GREU dosar de trafic de droguri din istoria județului Cluj

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Județul Cluj pare să fie, în ultimii 5-6 ani, capitala traficului de droguri în România.

De la „călătorii spirituale cu Ayahuasca”, la „Drogul Zombie” și la Cocaină pentru vedete, cele mai grele dosare de trafic de droguri sunt la Cluj.

Ei bine, în această săptămână, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a trimis nu mai puțin de 24 de persoane, în judecată, într-unul dintre cele mai grele dosare de trafic de droguri din istoria județului Cluj.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 24 inculpaţi, printre care farmaciști, pentru trafic de droguri. Grupul infracțional organizat a fost destructurat de DIICOT Cluj la începutul anului 2018. Inculpații au scos din țară droguri de risc și mare risc. Destructurarea acestui grup, ”Thay Teraphy” a fost exclusivitate Ziar de Cluj. Fiindcă întreaga presă a furat materialul atunci, fără să citeze sursa, este normal ca azi să nu știe despre ce este vorba în propoziție și să nu scoată nici un pâs cu privire la protagoniști și să dea numai comunicatul sec al procurorilor. Așteptăm cu interes să aibă ”revelații” după ce citesc acest material. Mai ales linkurile active la materialele din epocă. IPOCRIZIA lui Cosmin Muntean o puteți vedea și în fotografia de mai sus unde apare cu pancartă ”Corupții la pușcărie” la protestele anti-Ponta din 2014-2015. Asta în condițiile în care el, din 2012, făcea trafic de droguri. Așa e cu ”civismul”: funcționează până nu ești prins…” , scrie ZiardeCluj.ro

  • Procurorii DIICOT Cluj au declarat că această rețea era condusă de un anume Cosmin Muntean, din Cluj-Napoca. Aceasta avea trei locotenenți în persoana numiților Cristian Muntean, fratele lui Cosmin Muntean, Ovidiu Piroș și Dorin Gabriel Poruțiu.
  • Anchetatorii mai spun că afacerile au ”pornit” în anul 2012 și au vizat, în principal SUA, țară unde medicamentele au un regim special.
  • Pentru exemplificare, rețeaua vindea xanax în SUA cu 200 de dolari cutia, în condițiile în care în România, pentru acest medicament se achita între 15 și 20 de lei, adică de 40 de ori mai puțin.
  • Rețeaua de clujeni care vindeau medicamente interzise în Statele Unite, funcționa atât de bine încât avea profituri de zeci de milioane de lei. În cinci ani de funcționare, profitul estimat a fost de 55 de milioane de lei. Banii erau ascunși în off-shore din Insulele Virgine Britanice. – mai precizează sursa citată.

Citește articolul complet aici

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: