fbpx
HomeȘtiri din Turda22 de milioane de lei pentru 20 de străzi din cartierul Băi...
spot_img
spot_img

22 de milioane de lei pentru 20 de străzi din cartierul Băi Sărate

- Publicitate -
spot_img

În cadrul unei conferințe de presă organizată ieri, la Primăria Turda, edilul municipiului, Cristian Octavian Matei, alături de Codruța Bungărdean, Ovidiu Găină și Ginel Călugăr, au prezentat informația potrivit căreia lucrările de reabilitare a 20 de străzi din cartierul Băi Sărate au debutat.

„Am semnat în 16 iulie ordinul de începere a lucrărilor. De atunci s-au început lucrările pe mai multe străzi din acel cartier. În total vor fi reabilitate 20 de străzi, care vor avea trotuare, rigole, vor fi efectuate lucrări la fundația carosabilului, va fi turnat asfalt, iar rețelele de iluminat public și curent de joasă tensiune vor fi îngropate”, a declarat Cristian Matei.

De asemenea, Codruța Bungărdean a declarat faptul că lucrarea are o valoare de 22 de milioane de lei și că termenul de finalizare a acesteia va fi 23 decembrie 2020.

„Desigur, nu ne vom întinde până în decembrie 2020, sperăm să fie terminate mai repede lucrările”, a spus Codruța Bungărdean.

Cât privește firma care execută aceste lucrări, este vorba despre Viarom, iar reprezentantul firmai a declarat că dispune de forță de muncă și de dotări pentru a ataca toate străzile, întocmai cu prevederile din proiectul tehnic.

Tot în cadrul conferinței de presă de ieri, primarul turdean a declarat că lucrările de modernizare a străzii 22 decembrie vor debuta luni.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: