spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

22 de interventii pentru pompierii si paramedicii din Aiud

1. Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, pe str. Tribut Tudoran din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei magazii(centrala termică). Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars centrala termică și echipamente ale centralei și acoperișul unei hale de tâmplărie (aflată în apropierea încăperii cu centrala termică). Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:
– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.
2. Tot ieri, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit, la solicitarea Poliției orașului Ocna Mureș, pe raza loc. Cisteiu de Mureș (Ocna Mureș), pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Mureș. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o barcă pneumatică.
3. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în data de 14.02.2018, la 20 solicitări medicale.

Purtător de cuvânt al I.S.U. Alba
Lt.

Marescu-Dumitrescu Alina

spot_img
spot_img
spot_img