spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🚜𝗗𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲 𝗟𝗢𝗝𝗜𝗚𝗔𝗡: 𝗔𝗺 𝗿𝗲𝘇𝗼𝗹𝘃𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺𝗮 𝗳𝗲𝗿𝗺𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗖â𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗧𝘂𝗿𝘇𝗶𝗶

spot_img

✅Astăzi a avut loc ședința anuală a Adunării Generale a Asociaților a trei celor societăți agricole din Câmpia Turzii: Societatea Agricolă 1 Decembrie 1918, Societatea Agricolă Unirea și Societatea Agricolă Fermierul.

💯Pe parcursul reuniunii, s-au prezentat bilanțul celor 3 societăți pe anul 2023, rezultatele campaniei agricole precedente, planul de măsuri pentru anul 2024 și diverse aspecte organizatorice.

❎La eveniment a fost invitat domnul primar Dorin Nicolae Lojigan, care a înmânat președintelui celor trei societăți agricole titlul de proprietate pentru 1 ha și 4913 de metri pătrați, terenul aferent clădirilor și curtea interioară a fostului C.A.P., actualul sediu administrativ al Societăților Agricole.

🆙Cele trei entități agricole au luptat pentru întabularea terenului și clădirilor fostului C.A.P. încă din anul 1991, de la înființarea lor. Demersul s-a finalizat cu succes abia acum, datorită implicării directe a domnului primar Lojigan, în calitate de președinte al Comisiei de Fond Funciar.

❗Obținerea titlului de proprietate permite celor 3 societăți agricole să dispună de resursele necesare pentru a realiza proiecte de dezvoltare semnificative în logistică și spații de depozitare. Aceste investiții vor genera plusvaloare în agricultura din Câmpia Turzii, contribuind la prosperitatea sectorului agricol local.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img