spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🚔🚑🚒Siguranța voastră la Câmpia Turzii „Summer Fest” este cea mai importantă pentru noi!

spot_img

⌛Doar câteva zile ne mai despart de cel mai important eveniment al verii, din Municipiul Câmpia Turzii. În cele 4 zile de distracție ne așteptăm la un aflux mare de participanți.

❗În acest context, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a convocat Comisia de Siguranță și Ordine Publică, activă pe perioada festivalului.

🆙Ca să fim siguri că vom trăi momente speciale, în siguranță, am pregătit o serie de măsuri care sunt foarte importante să fie respectate de toată lumea!

❌Nu purtați arme albe sau obiecte contondente asupra voastră;
❌Consumați alcool cu responsabilitate și măsură – la festival ne distrăm, nu abuzăm;
❌Dacă este cazul anunțați imediat organele de ordine prezente la festival (Poliție, Jandarmerie, Poliția Locală) – nu acționați în mod personal;
⛔Evitați parcarea/staționarea autoturismelor în zonele limitrofe Parcului Municipal! Având în vedere aglomeraţia ocazionată de aceste acţiuni, vă recomandăm să vă parcaţi autoturismele în OBOR (str. George Coșbuc), vis-a-vis de stația Petrom. Din parcare aveţi acces pietonal pe pista de biciclete spre zona unde se vor deşfăşura activitățile prilejuite de acest eveniment.
🚷Nu lăsați copiii nesupravegheați!

🔆Vă invităm să participați la evenimentul nostru și vă dorim să vă simțiți bine!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img