fbpx
HomeDEZVĂLUIRI🚒🚒🚒Nu e nevoie de nici un vot sau sondaj! PMP Turda bate...
spot_img
spot_img

🚒🚒🚒Nu e nevoie de nici un vot sau sondaj! PMP Turda bate câmpii!🤪🤪🤪

- Publicitate -
spot_img

În urmă cu 5 zile, cel mai demagog și axat spre dezinformare partid din Turda, PMP, arunca acuzații publice la adresa Primăriei Turda … pentru lucrări efectuate de EOn Gaz.

„Când lucrurile se fac dezorganizat… Așa ne batem joc de banii europeni!

Am atras atenția de nenumărate ori că lucrările în Turda se fac haotic, fără o informare corespunzătoare a cetățenilor, fără o planificare corectă, fără o supraveghere de specialitate, fără să fie sancționată vreo firmă pentru lucrări de proastă calitate (știm cu toții de ce, nu?!)… Calitate proastă și batjocură la adresa banilor europeni!
Cea mai nouă năzdrăvănie a administrației Matei este faptul că după ce au asfaltat străzile în Băi, acum se sparg din nou! 🤣 Felicitări! Așteptăm reacția slugilor de serviciu și a falimentarilor de meserie… Să ne explice ei ce gropi frumoase și de treabă se fac unde s-a turnat recent asfaltul… 🤣
Chiar nu știm cât vă mai rabdă turdenii… Dar nu prea mult! În primăvară, sigur vor fi în stradă, că e prea de tot cu hoțiile voastre, cum vă bateți joc de Turda!”, scriau cei de la PMP.
 
După cum se vede chiar în fotografiile atașate de cei de la PMP, se vede clar că lucrările de săpături sunt efectuate de Eon Gaz, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni nepreconizate.
 
Deci, dacă nu se efectuau săpăturile respective, exista o acumulare de gaz metan  în subteran, care putea genera o explozie.
 
Este ca și cum ai acuza Primăria Turda că se fac săpături de către Compania de Apă Arieș când se mai sparge câte o țeavă!
 
Partea bună este că elucubrațiile celor de la PMP sunt „halite” doar de vreo 25 de conturi de facebook, din totalul de 3000 de like-uri ale paginii lor de facebook.
 
Vă reamintim că în campania electorală pentru alegerile locale, PMP Turda a fost SINGURUL PARTID POLITIC al cărui membri au fost descoperiți public cum încercau să fraudeze un sondaj electoral online.
 
 
Pe această cale le reamintim turdenilor că orice primărie este OBLIGATĂ să dea autorizație de săpătură pentru orice lucrare de intervenție care vizează utilitățile publice (apă, gaz, curent).
 
Prin urmare, prostiile publicate de PMP Turda sunt dezinformări crase, mișcări disperate ale unui partid care, zi după zi, se sfredelește.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: