spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

­čÜć├Än cur├ónd, Gara din C├ómpia Turzii va fi transformat─â radical

spot_img

ÔťůLucr─ârile de reabilitare a sta╚Ťiei CFR din municipiul nostru sunt executate ├«n ritm sus╚Ťinut. Se lucreaz─â pentru ca sta╚Ťia s─â devin─â una dintre cele mai moderne din transportul feroviar rom├ón.

­čÜëAcest proiect a fost necesar prin prisma condi╚Ťiilor degradante ├«n care se afla sta╚Ťia. Pere╚Ťii erau scoroji╚Ťi, toaletele insalubre, iar sala de a╚Öteptare era, practic, inexistent─â. Sta╚Ťia CF din C├ómpia Turzii nu mai fusese reparat─â de peste 30 de ani.

ÔŁŚDup─â finalizarea proiectului de reabilitare, c─âl─âtorii vor avea la dispozi╚Ťie o sal─â de a╚Öteptare modern─â, spa╚Ťii sanitare curate, condi╚Ťii caracteristice transportului feroviar european.

­čĺ»Aceste lucr─âri au fost posibile, datorit─â coresponden╚Ťei purtat─â de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu deciden╚Ťii din Ministerul Transporturilor ╚Öi al Infrastructurii, respectiv SN CFR SA.

ÔŁÄValoarea investi╚Ťiei este de 3.246.705 lei f─âr─â TVA, iar termenul de finalizare al lucr─ârilor este sf├ór╚Öitul acestui an.

Direc╚Ťia Rela╚Ťii cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img