spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🙏🏻Pentru seniorii comunității noastre…

✅În semn de apreciere față de ei și pentru a marca, într-un mod aparte, Ziua Internațională a Persoanelor Vârsnice, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a dedicat săptămâna 2 – 8 octombrie 2023 comunității de vârstnici din municipiul nostru.

👴🏻Centrul pentru seniori „Respect” din subordinea Direcției de Asistență Socială, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Pavel Dan”, a organizat o serie de manifestări speciale pentru vârstnicii noștri. Fiecare dintre aceștia a avut parte de un spectacol artistic la domiciliu, au primit flori și diplome de excelență, din partea noastră, iar doamnele au avut parte de o surpriză inedită.

💇🏻Fiecare doamnă a comunității de seniori din Municipiul Câmpia Turzii, beneficiară a Centrului pentru seniori „Respect” a primit o sesiune de coafură, la domiciliu. Această surpriză putut fi posibilă prin amabilitatea unor hair-stiliste din orașul nostru, cărora le mulțumim.

🤗Prin activitățile desfășurate am dorit să le arătăm seniorilor noștri că nu sunt singuri, că sunt membri apreciați ai comunității și că fiecare dintre ei contează foarte mult pentru noi! La Mulți Ani, tuturor persoanelor vârstnice!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img