spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🙏🏻„Făuritorii de fapte bune” – celebrăm puterea voluntariatului la Câmpia Turzii

Sala de evenimente a Restaurantului „Liador” a fost gazda unui eveniment deosebit în această săptămână, concentrându-se pe importanța voluntariatului și a implicării în comunitate. Simpozionul special, organizat de Liceul Teoretic „Pavel Dan” și Asociația „Pro Assisto”, a adunat cadre didactice și elevi din mai multe instituții educaționale, precum și reprezentanți ai autorităților locale și ai centrelor sociale.

📍Evenimentul a fost onorat de prezența domnului primar Dorin Nicolae LOJIGAN, care a înmânat diplome de excelență reprezentanților Liceului Teoretic „Pavel Dan” pentru eforturile lor remarcabile în promovarea și desfășurarea proiectelor de voluntariat. Clubul Voluntarilor, echipa Extropy Robotics, Clubul „Impact AHA”, și membrii proiectului eTwinning „Kindness is Contagious” au fost recunoscuți pentru contribuțiile lor semnificative la dezvoltarea comunității.

💬Primarul Dorin Nicolae LOJIGAN a transmis un mesaj de apreciere pentru eveniment și pentru implicarea tinerilor în acțiuni de voluntariat: “Am fost deosebit de onorat să particip la acest eveniment de succes care promovează o atitudine socială pentru comunitate. Le mulțumesc organizatorilor și îi felicit pe elevi pentru impactul pe care-l au în societate. Cu oameni ca ei, viitorul Câmpiei Turzii este unul sigur.”

🎤Evenimentul a fost animat de Grupul Vocal „Melody”, creând o atmosferă plină de bucurie.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img