spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

🅿️Investim în parcări de reședință aerisite și încăpătoare

✅În această seară vă prezentăm o nouă reușită administrativ-urbanistică a Municipiului Câmpia Turzii. Printr-o investiție publică, am transformat locurile destinate garajelor, într-o parcare de reședință caracteristică unui oraș european.


👍🏻Finalizarea acestei zone de parcări de reședință s-a realizat prin implementarea cu succes a obiectivului de investiții ’’Extindere/Amenajări parcări P-ța Mihai Viteazu nr.2 și amenajare parcări strada Aviatorilor în arealul blocului G, Modernizarea străzilor Băii și Vasile Alecsandri’’, din Municipiul Câmpia Turzii.


🔝Până în acest moment, au fost realizate locuri noi de parcare, prin desființarea garajelor în mai multe locații din Municipiul Câmpia Turzii, respectiv:
➡️Piața Mihai Viteazu
➡️Strada Speranței
➡️Strada Plopilor
➡️Strada Aviatorilor
🔜În curând, a doua zonă de parcări va fi gata, pe strada Plopilor.


Astfel am reușit să creștem numărul de locuri de parcare disponibile în zonele de reședință, să generăm alei pietonale, spații verzi și un aspect urbanistic mai sănătos și mai prietenos cu mediul înconjurător!


🙏🏻Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdarea de care dați dovadă, în implementarea obiectivelor de investiții din domeniul edilitar-urbanistic!


Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img