spot_img
spot_img

 𝐓𝐍𝐋 𝐠𝐨𝐞𝐬 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍! 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐜𝐮 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

TNL Cluj se alătură campaniei naționale demarată de Tineretul Național Liberal și organizează în data de 5 iunie o acțiune de ecologizare cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, la împlinirea a 50 de ani de la desemnarea acestei zile de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Dacă vă întrebați cum puteți participa la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos, venim în întâmpinarea voastră cu un prim pas. În data de 5 iunie, la ora 11:00, noi, tinerii liberali din județul Cluj vom fi prezenți la Centrul de Informare Turistică Băișoara pentru a realiza o acțiune de ecologizare în Stațiunea Muntele Băișorii. Vă invităm așadar pe cei dornici de implicare să vă alăturați acțiunii noastre și să vă aduceți aportul la protejarea naturii!

Dorim astfel să creștem gradul de conștientizare asupra importanței protejării mediului înconjurător dar și asupra consecințelor grave pe care nerespectarea măsurilor de reducere a cantităților de deșeuri o are asupra acestuia. Ceea ce s-a deteriorat în ani de zile, nu va fi reparat peste noapte. Însă pas cu pas, în timp, prin astfel de acțiuni vom produce o schimbare. Este important să fim implicați și să asigurăm un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare.

Echipa TNL Cluj dispune de toate resursele necesare pentru desfășurarea acțiunii. Mai avem nevoie doar de oameni implicați, care să ni se alăture. Vino alături de noi la ecologizare și participă activ la protejarea mediului înconjurător!

Curățăm România, județ cu județ!

#GenerațiaAltfel #onlyoneearth

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

TREI PERSOANE REŢINUTE PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR ŞI BRACONAJ CINEGETIC

https://www.facebook.com/refleqtmedia.ro/videos/321116838535544/ Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi și Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut trei persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și uz de...
%d bloggers like this: