spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

✅Condiții îmbunătățite la școlile și grădinițele din Municipiul Câmpia Turzii

spot_img

📍Reîntoarcerea în bănci a elevilor, după vacanța de vară, este întotdeauna un moment emoționant, care poate fi cu atât mai frumos, când condițiile din școli și grădinițe sunt îmbunătățite.

🆙Reabilitarea și dotarea școlilor și grădinițelor constituie unul dintre obiectivele de care nu ne dezicem, an de an. Astfel, anul școlar 2023-2024 vine cu dotări și investiții la mai multe unități de învățământ.

💯La Structura 3 a Grădiniței „Lumea prichindeilor” de pe strada Ialomiței (cartierul Lut) s-au montat uși noi, tavan fals și parchet și s-au efectuat lucrări de igienizare și reparații interior. De asemenea, la structura de pe strada Parcului au fost igienizate atât blocul alimentar, cât și grupurile sanitare.

♟️Totodată, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” toată curtea școlii a primit un aspect nou. Aceste investiții și lucrări se adaugă celor efectuate în vacanța de vară la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, structura de pe strada Tudor Vladimirescu.

❗Astăzi, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a vizitat personal școlile și grădinițele din oraș, pentru a se asigura că toți copiii se vor întoarce în bănci în cele mai bune condiții!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img