spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

⚽Pe Stadionul „Mihai Adam” a revenit farmecul competițiilor sportive

🏐În acest week-end, baza noastră sportivă a găzduit primul meci de fotbal „U19” din acest sezon, disputat între Fotbal Club Câmpia Turzii și Unirea Tritenii de Jos. Dincolo de nostalgia trăită de microbiștii veniți să asiste la meci și de atmosfera care ne-a amintit tuturor de celebrul „Hai, Sârma!”, acest eveniment sportiv nu ar fi fost posibil fără investițiile întreprinse de Primărie în reabilitarea Stadionului.

🏉Astfel, deși tribuna nu este funcțională, am reabilitat vestiarele, peluza și terenul de joc, astfel încât toate cluburile sportive din Municipiul Câmpia Turzii să poată desfășura activități oficiale sau de antrenament, pe Stadionul „Mihai Adam”. Cât privește tribuna, reabilitarea acesteia este cuprinsă într-un proiect care urmează să fie depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții și vom demara acțiunile de modernizare de îndată ce vom primi fondurile necesare.

🟡🔵Le mulțumim tuturor persoanelor implicate în revitalizarea fotbalului de juniori, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii și vă asigurăm că Primăria și Consiliul Local vor sprijini orice inițiativă sustenabilă și durabilă, pentru dezvoltarea cluburilor sportive!

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img