spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

ℹ️ 14 ani de activitate și peste 11.000 de persoane care au beneficiat de serviciile APAH Transilvania.

➡️ În contextul punerii bazelor Centrului Comunitar “Educam și Dăruim Viitor” Câmpia Turzii, dedicat comunității din municipiu și a localităților limitrofe, doamna Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, alături de primarul municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan au fost prezenți la inaugurarea centrului și la prezentarea bilanțului asociației non-profit, APAH Transilvania. Asociația a fost înființată în anul 2010, care activează în domeniul sănătății și educației, desfășurând ateliere de educație sanitară și nutriție pentru peste 2.000 de copii. Totodată în cei 15 ani de activitate, peste 55 de specialiști, medici, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi au oferit servicii în cadrul ONG-ului.


➡️ APAH Transilvania are ca și obiective susținere și îngrijire de înaltă calitate pacienților care se confruntă cu afecțiuni hepatice, precum și membrilor familiilor acestora, reducerea abandonului școlar, creșterea gradului de promovabilitate în rândul elevilor, creșterea calității vieții beneficiarilor prin organizarea de ateliere de educație sanitară, psiho-educație, nutriție, planificare familială și activități de robotică.


✅ Având experiență în activități de voluntariat în cadrul unor ONG-uri, cât și ca profesionist în cadrul unor servicii sociale aparținând DGASPC și a activității desfășurate în administrația locală, doamna prefect a subliniat importanța și necesitatea serviciilor de acest tip oferite în fiecare comunitate, cu accent pe cele educaționale și de sănătate având în vizor cel mai important element, prevenția.


⏺️ Cu această ocazie, doamna Irina Munteanu a prezentat proiecte cu caracter social, adresate populației județului, cu accent „Sănătate și siguranță în Clujul rural”, proiect inițiat și susținut de către Instituția Prefectului.


➡️ Având experiența activității în cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, doamna prefect a dat asigurări privind sprijinul administrației locale, care are o tradiție în susținerea și dezvoltarea ONG-urilor și totodată, i-a asigurat pe cei prezenți de întreg sprijinul instituției.

spot_imgspot_img