fbpx
HomeCOVID-NEWSʟᴀ ᴄÂᴍᴘɪᴀ ᴛᴜʀᴢɪɪ ᴀ ᴅᴇʙᴜᴛᴀᴛ ᴠᴀᴄᴄɪɴᴀʀᴇᴀ ᴘᴇʀꜱᴏᴀɴᴇʟᴏʀ ɴᴇᴅᴇᴘʟᴀꜱᴀʙɪʟᴇ
spot_img
spot_img

ʟᴀ ᴄÂᴍᴘɪᴀ ᴛᴜʀᴢɪɪ ᴀ ᴅᴇʙᴜᴛᴀᴛ ᴠᴀᴄᴄɪɴᴀʀᴇᴀ ᴘᴇʀꜱᴏᴀɴᴇʟᴏʀ ɴᴇᴅᴇᴘʟᴀꜱᴀʙɪʟᴇ

- Publicitate -
spot_img

 

✅În această dimineață, la ora 9:00, un medic și două asistente medicale, de la Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii, asistați de un mediator sanitar și un șofer de la Direcția de Asistență Socială, însoțiți de un echipaj ISU, au demarat procedura de vaccinare a persoanelor care nu se pot deplasa, precum și a aparținătorilor acestora.

Imunizarea se face cu vaccin Pfizer-Biontech și se adresează persoanei nedeplasabile, însoțitorului său și restul familiei care locuiesc la aceeași adresă.

Astăzi și duminică, de la ora 9:00, respectiv marți de la ora 16:00, echipele de vaccinare se vor deplasa la fiecare locuință în parte, pentru aplicarea vaccinurilor.

În prima zi de vaccinare, persoanele vizitate de echipele Centrului de Vaccinare au fost încântate de procedură, conștiente fiind că singura soluție de a rămâne în siguranță, în fața acestui pericol, este imunizarea cu vaccinul Pfizer. Vă reamintim că eficiența acestui vaccin, care a fost primul autorizat pe plan european, este de 95%.

În total, 72 de persoane vor fi vaccinate în cele trei zile. Aceștia au depus o solicitare , către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Câmpia Turzii.

Dacă vor mai exista persoane nedeplasabile care vor depune solicitare pentru vaccinare, se va realiza un nou ciclu de vaccinare, după finalizarea acestuia.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: