fbpx
spot_img

Zolty din Bogata face apel pentru o turdeancă, cu handicap!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Peter Zoltan Egyed, sau Zolty din Bogata, așa cum a devenit cunoscut în mediul online, a lansat în această seară un apel de ajutorare a unei turdence, cu handicap grav.

„Știe cineva un medic bun ORL în Turda, Câmpia Turzii sau Cluj?
Salut astăzi vreau să vă povestesc despre Mona, Pagina ei pe FB Szeretlek Monalisa
Ea este o persoană cu o dizabilitate gravă și utilizează un cărucior manual pentru a se deplasa. O cunosc de vreo 2-3 ani de pe Facebook și de Anul trecut am avut plăcerea să o cunosc și personal când am invitat o într o tabără în luna iulie 2022.


Mona locuiește în Micro (Turda) cu prietenul ei Attila Csiki care și el este o persoană cu dizabilitate gradul 2.
Mona după ce că este în gradul 1 cu dizabilitate mai are o problemă foarte gravă, ea are probleme cu auzul, nu aude sau din câte am înțeles aude foarte slab și aproape deloc. Am vrut să i cumpărăm un aparat auditiv dar am înțeles că dacă nu are o recomandare de la un medic specialist aparatul poate fi inutil.
Așa că m-am gândit să apelez la voi, poate cunoașteți un medic ORL care să-i fac o consultație și să vedem cam ce aparat auditiv ar ajuta-o să audă cât de cât.


Ideea este ca cabinetul să fie adaptat adică să fie acces pentru cărucioare și să poată intra cu căruciorul înăuntru ca să fie consultată de medic și medicul să accepte trimitere de la medic de familie pentru că noi știm că consultațiile o să coste foarte mult.


Noi ne vom ocupa de transportul ei în limita șoferului voluntar disponibil, dar eu cred că asta este cea mai mică problemă. Domnul să vă binecuvânteze ”, a scris Zolty.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: