Zolty din Bogata – amenințat de un cont fals al Poliției Române

spot_imgspot_img

Cunoscutul blogger, cu dizabilități, Petru Zoltan Egyed, cunoscut ca Zolty din Bogata, a avut parte de un eveniment foarte ciudat.

Acesta a fost abordat de un cont fals, intitulat „Samuel Beckett Politia Romana”.

Din categoria ”ai grijă pe cine ajuți că într o zi se întoarce împotriva ta” vă prezint postarea de mai jos.

Un fost ”prieten” pe care am încercat să-l ajut și treburile nu au ieșit chiar cum și a dorit el, că unii au impresia că totul pică din cer fără niciun efort.
Am încercat să l ajut dar când am văzut ce fel de om este m-am retras (uneori e bine să știi când trebuie să te retragi că nu poți mulțumi întotdeauna pe om) și bine am făcut că altfel ieșea un mare ”show” și chiar nu aveam nevoie de așa ceva.
 
Omul de atunci tot insistă și recurge la tot felul de lucruri pentru a mă intimida, mă amenință și tot el se simte victima  .
Nu vă dau numele lui și poate că ar trebui, Azi a început de pe un cont fals să mă amenințe aveți pozele mai jos, după aceea a pus pe maică-sa să mă sune și să mă amenințe cu tot felul de lucruri pe care le inventează din capul lui  .
Pe mine nu mă interesează cu ce se ocupă el, că vă minte, că vă înșală, e treaba fiecăruia care îl ajută pe el, e bine ca să cercetați înainte să ajutați pe cineva. Dacă este într un cărucior, nu înseamnă că poate să vă mintă și să vă înșele, nu? Domnul să vă binecuvânteze”, a scris Zolty pe facebook.
 
Iată capturile de ecran ale mesajelor primite de Zolty.
 
spot_img
%d