Ziua Îngerilor, la a XVI-a ediție, în Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

La nivel mondial ziua de 3 decembrie este Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi.
Data a fost stabilită în anul 1992, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. Organizaţia Naţiunilor Unite doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.
Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială organizează, conform tradiţiei, „Ziua Îngerilor” – a XVI-a ediţie.
Este un moment în care ne îndreptăm atenţia către copiii cu nevoi speciale, pentru care întreaga comunitate are datoria de a crea un mediu prietenos.

Copiii cu dizabilități sunt așteptați în data de 3 decembrie 2018, ora 16:00, în Sala de spectacole „Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”, la această sărbătoare a bucuriei şi a speranţei, pentru a petrece clipe minunate alături de:

– Moment artistic (recital) susţinut de două tinere talente: Ştefania Petric şi Simioana Beatrice

– Spectacol interactiv cu baloane de săpun, respectiv un „Bubble Show”.

„Persoanele cu dizabilități, în general și copiii cu dizabilități, în special, merită și necesită sprijinul și admirația noastră, având în vedere greutățile și obstacolele pe care trebuie să le înfrunte pentru a face și cele mai simple sarcini, în fiecare zi. Tocmai din acest motiv, Ziua Îngerilor este un prilej în care le oferim un moment special, al lor, în care să fie în centrul atenției, pentru a atrage atenția asupra vieților pe care aceste suflete minunate le duc. Bucuria din ochii lor, de fiecare dată când primesc o astfel de surpriză este una dintre cele mai mari recompense pe care viața le poate oferi. Mă emoționez și mă bucur că pot contribui, împreună cu toată echipa din Primărie, la aceste momente unice pentru îngerii din orașul nostru”, spune Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul municipiului Câmpia Turzii

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
%d