fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaZboară, ca nebunii, pe A3!

Zboară, ca nebunii, pe A3!

spot_img

IPJ Cluj a remis, astăzi, o știre de presă privind efectuarea unor controale, pe Autostrada A3, sectorul Turda – Nădășelu.

La data de 12 martie a.c., în intervalul orar 10:30-18:30, polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Bors au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele de pe raza județelor Cluj și Mureș.

 

Scopul principal urmărit a fost acela de a preveni și combate evenimentele negative care pot surveni din cazua nerespectării regimului legal de viteză.

 

Astfel, în urma abaterilor constatate, în intervalul menționat, polițiștii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

 

Exemple semnificative:

 

       În jurul orei 11.05, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Timiș, în timp ce rula cu viteza de 191 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

       În jurul orei 12.45, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, în timp ce rula cu viteza de 201 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

 

Totodată, în intervalul orar 11.50 – 18.10, polițiștii au mai surprins cu aparatul radar 4 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, respectiv cu viteze cuprinse între 181 – 184 km/h. Aceștia au fost sancționați contravențional, fiind aplicată măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.”, transmite IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: