fbpx
HomeFEATUREDWow! Ce replică „direct din stradă” îi dă Sergiu Jucan lui Ionel...
spot_img
spot_img

Wow! Ce replică „direct din stradă” îi dă Sergiu Jucan lui Ionel Isac

- Publicitate -
spot_img

Conflictul deschis dintre fostul consilier local PSD, Ionel Isac și o parte a mass-mediei locale este departe de a se fi încheiat.

Început în ianuarie, când mai multe site-uri de știri anunțau intențiile lui Isac de a se înregimenta în AUR, acest conflict produce noi și noi episoade.

Ultimul s-a consumat zilele acestea, când Isac l-a acuzat pe Sergiu Jucan, de la Ziarul 21 de faptul că ar conduce pe drumurile publice fără a avea plăcuțe de înmatriculare la autoturism.

Când faci parte din mass-media și ești smecheras de cartier….
De ce acest personaj poate să ignore legea și să circule cu automobilul fără număr de înmatriculare pe drumurile patriei? Sau face parte din mass-media și nimeni nu se poate atinge de el. Este vorba despre cel care scrie pe la Ziarul 21.
Și totuși se autosesizeaza cineva!?”, a scris Isac.
 
Replica lui Sergiu Jucan a venit pe note de hip-hop! Acesta a postat un screenshot cu postarea lui Isac, într-un story, care a fost „garnisit” cu celebrele versuri ale melodiei „N-ai fost acolo!” de la B.U.G. Mafia!
 
Deși nu putem reda nici versurile, nici piesa – din raționamente logice – credeți-ne pe cuvânt că replica lui Jucan … a cam încheiat răfuiala 🙂 
 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: