spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Week-end de foc pentru grupele Leilor din Câmpia Turzii

În data de 6 mai, jucătorii Leiilor au avut zile de foc.
 
La cele mai mici categorii u 6 și u 8 am participat la Campionatul Regional de mini-rugby, unde la U6 încă nu este chiar un campionat real, este doar o joacă, dar la cei de U8 lucrurile sunt pe bune. Jucătorii de la U8 au luptat ca niște adevărați Lei și au obținut locul 2, pierzând finala cu Bega Timișoara. Oricum ideea e că un oraș atât de mic precum Câmpia Turzii se lupta de la egal la egal cu nume grele din Rugby-ul Românesc și cu echipe din orașe mari ale României. Se vede de departe ca la noi copiii sunt talentați, gena bună.
 
Amazoanele au avut etapa cu numărul 3 la Bârlad, unde obiectivul a fost atins, locul 5 și multe satisfacții pe plan personal, creșterea și dezvoltarea copiilor uitându-mă în urma cu un an îmi dau seama de o evoluție exploziva a junioarelor. Comunicarea lor în teren, creșterea lor la nivel motric, asimilarea detaliilor tehnice, multe lucruri care au fost un progres enorm pentru noi toți.
 
Sunt mulțumit de tot cea ce s-a realizat în 2022 și 2023, un ajutor foarte mare l-au adus părinții și susținătorii noștri, care au făcut posibile aceste deplasări și cărora vreau sa le mulțumesc pe aceasta cale.
 
A consemnat,
Octavian Cosmin Oltean,
Managerul ACS Leii Câmpia Turzii
spot_img
spot_img
spot_img