fbpx
spot_img
spot_img

Vrei să fii student la Medicină Militară ? S-au suplimentat locurile – iată condițiile de admitere

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș anunță calendarul de admitere la Medicină Militară, pentru anul universitar 2018-2019, la Catedra de Pregătire Medico-Militară de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș fiind scoase la concurs 100 locuri, dintre care 90 pentru Ministerul Apărării Naționale.

Pentru a fi student la Medicină Militară, candidații au de parcurs trei etape: recrutarea, selecția și admiterea.

Printre avantajele de a fi student la Medicină Militară se numără: gratuitatea studiilor, gratuitate privind asigurarea cazării, hrănirii, echipamentului, transportului și asistenței medicale, soldă lunară începând din anul I și burse ERASMUS+ la universități din străinătate.

Recrutarea cuprinde verificarea îndeplinirii criteriilor generale și specifice de recrutare, efectuarea unei examinări medicale la Spitalul Militar Cluj Napoca, întocmirea dosarului de candidat cu documentele specificate de către Biroul informare recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș. Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat (inclusiv examinarea medicală efectuată) este 3 aprilie 2018.

Selecția constă în susținerea unor probe de selecție eliminatorii în cadrul Centrului Zonal de Selecție și Orientare Alba Iulia: evaluare psihologică, testarea capacității motrice, test situațional și interviu final de evaluare.

Perioada de desfășurare a selecției: 29 ianuarie — 4 iulie 2018.

Admiterea constă în susținerea unui test eliminatoriu la limba engleză în cadrul Institutului Medico-Militar București (la data stabilită de IMM București) și susținerea examenului de admitere organizat de către UMF Tîrgu Mureș (la data stabilită de UMF Târgu Mureș).

Informații suplimentare privind criteriile de recrutare, conținutul dosarului de candidat, probele de selecție eliminatorii, precum și normele de organizare și desfășurare a admiterii se pot obține la Biroul Informare

Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Județean Mureș, Tîrgu Mureș, strada Mihai Eminescu, nr. 29. Telefon: 0265-250.642, 0265-217.751. E-mail: cmj.mures@gmail.com, recrutare_mures@mapn.ro. De asemenea, pentru informare pot fi accesate pagina web: www.mapn.ro sau pagina de Facebook — Recrutare MApN

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: