fbpx
spot_img

Vor face puscarie, dupa ce au furat baxuri de polistiren

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt. Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

 

În fapt, la data de 22 februarie a.c., Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat de 54 de ani referitor la faptul că, la aceeași dată, o femeie care locuiește în vecinătate ar fi observat două persoane necunoscute în timp ce sustrăgeau baxuri de polistiren din fața unui imobil situat în municipiul Târgu Mureș.

 

În baza sesizării, polițiștii de investigații criminale au demarat activități specifice de verificare și cercetare, persoanele necunoscute fiind identificate la data de 3 martie a.c, în persoana a doi tineri de 25 și 18 ani, ambii din Târgu-Mureș. 

 

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 22 februarie, în jurul orei 19:16, cei în cauză ar fi sustras patru baxuri de polistiren din fața unui imobil din Târgu Mureș, aflat în curs de reabilitare, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 400 de lei.

 

În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cei doi tineri, aceștia fiind predați reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către polițiști.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: