fbpx
spot_img
spot_img

Voleibalistele Turzii se pregătesc de debutul în Liga Națională!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

În pregătirea primului sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc, fetele de la ACS Volei Turda au efectuat vizita medicală.

- Advertisement -
- Advertisement -

De asemenea, în curând – conform spuselor Cristinei Pîrv – vor face public numele noului antrenor, precum și a fetelor care se vor alătura echipei.

Am bifat astăzi primul pas spre campionatul Diviziei A1: vizita medicală! Atât fetele, cât și cei din staff suntem apți pentru începerea antrenamentelor și pentru noul sezon competițional pe care îl așteptăm cu mare nerăbdare.

 
„Luna acesta dăm startul antrenamentelor pentru Divizia A1. Sunt încântată că am ajuns în acest punct și suntem dispuși să dăm 100% pentru un sezon competițional cât mai bun. Sperăm ca anul acesta să avem alături de noi și al șaptelea jucător, publicul turdean! Muncă, perseverență și performanță sunt cuvintele cheie pentru noul sezon”, a declarat Cristina Pirv, managerul echipei ACS Volei Turda după vizita medicală.
 
Ne-am întărit echipa, iar curând vom anunța atât antrenorul, cât și fetele care se vor alătura echipei Acs Volei Turda „Cristina Pîrv”.
Rămâneți aproape! Haide, Turda!”, au transmis reprezentanții ACS Volei Turda pe pagina lor de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: