fbpx
spot_img

Vladimir Putin se cutremură! Vezi ce lt. col. din CÂMPIA TURZII îi dă fiori de groază liderului de la Kremlin

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La mai bine de o lună de la debutul invaziei din Ucraina și după ce NIMENI nu a reușit să-i deturneze planul nebun de a subjuga poporul de la nordul și sud-estul României, Vladimir Putin a început să se cutremure.

Totul a început cu o postare pe rețelele de socializare, făcută de temutul colonel în rezervă, cu statură napoleaoneană, Johnny „Omnius Sfădeles” Tudorache.

„Și totuși în Ucraina se întâmplă….

Domnule președinte Putin, asta numiți dumneavoastră ,,operațiune specială” împotriva naziștilor ucraineni?!”, a fost postarea realizată de Sfădeles, pe rețelele de socializare.
 
 
În această seară, Vladimir Putin a dat o declarație, în exclusivitate pentru Rudotel Pravda, în care și-a manifestat teama vis-a-vis de luarea de poziție a lui Johnny „Sfădeles”.
 
„Nici Biden nu m-a speriat, nici păcăliciul acela de Macron, care mă sună de 3 ori pe săptămână să mă-ntrebe dacă vreau să cumpăr croissant, însă postarea locotenentului-colonel din Rumânia chiar m-a cutremurat. Păi ăsta este în stare să vină în treningul lui cu AC Milan, la parada de 9 mai, și să mă facă de balșoi minunski”, a spus liderul de la Kremlin.
 

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

RefleqtMedia condamnă, în mod ferm, teroarea la care sunt supuși civilii din toate țările acestei lumi, fie că vorbim despre Ucraina, Palestina, Siria, Yemen, Taiwan, Afganistan sau alte națiuni!

 
 
 
 
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...

A refuzat recenzarea, din motive religioase si s-a ales cu amenda

Un bărbat din orașul Sebeș, județul Alba, a refuzat anul trecut recenzarea, invocând motive religioase. Poziția sa i-a adus...

Stirea cititorului: M-am saturat de Directia de Asistenta Sociala Turda

Am tot evitat sa fac o postare. Dar m-am săturat categoric, ca Primăria Turda în frunte cu Directia...
%d bloggers like this: