7.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTVis împlinit! Câmpia Turzii ARE o ambulanță NOUĂ

Vis împlinit! Câmpia Turzii ARE o ambulanță NOUĂ

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ani de zile de lucru cu ambulanțe mai bune de casat decât de salvat vieți, lucrătorii Serviciului de Ambulanță de la Câmpia Turzii au o autospecială nouă

Vestea a fost dată chiar în această seară de către primarul municipiului, Dorin Lojigan.

„ Urmare a insistențelor noastre și a accentuării în mod repetat a nevoii de reglementare a situației ambulanțelor pe raza municipiului Câmpia Turzii, dar în special datorită eforturilor depuse de către Serviciul de Ambulanță Cluj, municipiului nostru i-a fost atribuită încă o ambulanță de tip B, complet dotată pentru a deservi urgențele medicale. Aduc mulțumiri domnului doctor Horia Simu pentru preocupare si implicare în rezolvarea acestei nevoi stringente pentru Câmpia Turzii. Ne dorim ca de acum, situațiile medicale deosebite din comunitatea noastră sa fie soluționate în mod prompt și cu succes, în cel mai scurt timp. Nu este mult dar este încă un pas. ”, a spus acesta.

Astfel, prin intrarea acestei ambulanțe DE TIP B (dotată inclusiv cu aparate de resuscitare), va crește operativitatea și eficiența salvatorilor din Câmpia Turzii, deoarece orașul va beneficia de 3 ambulanțe, care vor opera câte 2 pe tură și, în cazuri extreme, va fi activată și a treia.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: