spot_img

Viorel Băltărețu trage un semnal de alarmă vizavi de podul peste A3, de la Petreștii de Jos

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Unul dintre cei mai implicați parlamentari clujeni, când vine vorba despre infrastructura rutieră, Viorel Băltărețu, a ieșit public – ieri seară – cu un semnal de alarmă vizavi de podul peste A3, de la Petreștii de Jos.

Acesta a reclamat faptul că podului îi lipsesc mai multe elemente de structură, în speță rosturile de dilatare, ceea ce-l poate face vulnerabil la intemperii.

Domnule Alin Tișe ,

La sesizarea cetățenilor din localitățile Tureni și Petreștii de Jos, vă aduc în atenție situația podului de pe drumul județean 103G, în zona de trecere peste Autostrada A3, lângă Tureni.
 
Podului respectiv îi lipsesc cele două rosturi de dilatare, așa cum se vede în filmare. Mașinile, bicicliștii și pietonii parcurg acest pod trecând peste șanțurile ce sunt acum umplute parțial cu pietriș. Această soluție (aparent temporară) îi pune zilnic în pericol pe cei ce trec pe acest pod.
 
Am rugămintea să luați măsurile ce se impun și să rezolvați problema rosturilor de dilatare într-o manieră profesionistă și definitivă, fie prin Direcția specializată din cadrul Consiliului Județean, fie prin CNAIR, care a fost inițial beneficiarul podului construit de compania Bechtel.
 
În cazul în care pot ajuta cu ceva pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestei situații, vă stau cu toată deschiderea la dispoziție.
 
Vă rog să ne țineți informați, pe mine, dar mai ales pe cetățenii clujeni din zonă, asupra măsurilor dispuse și să prezentați public un termen ferm de rezolvare definitivă a problemei semnalate.
 
Până la rezolvarea acestei situații, vă solicit să dispuneți marcarea corespunzătoare a zonelor de risc, pentru a minimiza eventualele accidente ce s-ar putea produce.”, a scris Băltărețu pe rețelele de socializare.
 
 
Clipul prezentat de deputatul de Cluj poate fi vizionat mai jos:
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Iata cine este barbatul gasit MORT in padure la Ciurila

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire...

Cadavru descoperit intr-o padure din Ciurila

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către...

6 persoane ranite ca urmare a accidentului de la Livada

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 08.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs...

ACCIDENT GRAV LA PETREȘTII DE JOS – 4 autoturisme implicate

Un accident rutier grav s-a produs, în această dimineață, în comuna Petreștii de Jos. Din câte se pare, 4...
spot_img

Justitie oarba! Doar 8 ani de inchisoare pentru un omor!

In urma cu un an, Pedro Onaca, din Turda - tatal a 4 copilasi, era ucis de catre un individ, prin lovituri repetate -...
%d bloggers like this: