fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaViorel Băltărețu într-o nouă vizită la Podul peste Arieș Turda

Viorel Băltărețu într-o nouă vizită la Podul peste Arieș Turda

- Advertisement -

Deputatul, Viorel Băltărețu, care și-a făcut o adevărată misiune din a verifica lucrările la podul peste Arieș din Turda, a venit – ieri – în vizită la șantierul podului.

După o întâlnire cu reprezentanții DRDP Cluj și ARL Cluj, Băltărețu a publicat o declarație de presă potrivit căreia lucrările la pod sunt ÎN AVANS față de graficul lucrărilor.

„Podul peste Arieș: în avans față de grafic. Când suntem mai mulți cu ochii pe proiectele publice, ele prind viteză.

👍🏻 𝐈̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐳𝐢 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭̗𝐢𝐢 𝐃𝐑𝐃𝐏 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐬̗𝐢 𝐀𝐑𝐋, 𝐚𝐦 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮 𝐮𝐧 𝐚𝐯𝐚𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝟔% 𝐟𝐚𝐭̗𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥.
 
La 1 iulie, exista o întârziere de 2%, dar lucrările realizate în aceste săptămâni s-au derulat în ritm alert.
 
Ca atare, cu un optimism rezervat, putem spune că există posibilitatea deschiderii podului înainte de termenul inițial asumat de 22 decembrie 2021.
 
Pentru că primesc multe mesaje de la cetățenii și reprezentanții companiilor ce sunt afectați de ocolul pe care trebuie să-l facă (40 km), am reluat, și în această întâlnire, subiectul soluțiilor tehnice alternative, care să accelereze lucrările.
 
Am obținut promisiunea ARL ca, în 22 iulie, să ne pună la dispoziție un grafic actualizat pentru urgentarea lucrărilor și costurile suplimentare pe care le presupune.
 
De asemenea, ARL va prezenta un raport cost-beneficii pentru cetățenii și companiile ce pierd în prezent timp și bani din cauza că sunt nevoiți să aleagă rutele de deviere.
 
Noul director DRDP, Alex Petcovici, va analiza împreună cu departamentele juridic și economic noile condiții financiare pe care le-ar presupune soluțiile tehnice noi.
 
Așadar, următoarele săptămâni sunt foarte importante pentru accelerarea ritmului lucrărilor la podul din Turda.
 
Vă țin la curent și vă rămân la dispoziție. Așa cum spuneam, e important să rămânem cu toții vigilenți când vine vorba de proiecte publice ce ne afectează calitatea vieții!”, a declarat Viorel Băltărețu.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

IPJ CLUJ: „Câte VIEȚI au fost SALVATE prin reținerea acestui șofer⁉️”

0
Câte VIEȚI au fost SALVATE prin reținerea acestui șofer⁉️ Când vă spunem că acționăm pentru salvarea de vieți omenești....nu prea vă vine a crede și...

Comentarii

%d bloggers like this: