fbpx
spot_img
spot_img

Violator din Turda – condamnat la ani grei de închisoare

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Este vorba despre Iliuță Mircea, care în perioada 2005-2008 a reprezentat capul de afiș al știrilor din Turda, după ce a condus o bandă de proxeneți, specializați în traficul de minore.

Curtea de Apel Cluj i-a respins recursul formulat împotriva sentinței de fond, dată de Judecătoria Turda, care îl condamna la 8 ani de închisoare, prin contopirea a două pedepse.

In prima instanta, judecatorii turdeni il gaseau vinovat pe acesta de savarsirea infractiunii de viol, fapta pentru care a fost condamnat la 7 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi, precum si pentru infractiune de act sexual cu un minor, pentru care a primit 3 ani de inchisoare.

Contopind pedepsele pentru cele doua fapte, care au fost savarsite in concurs real de infractiuni, instanta i-a aplicat acesuia pedeapsa cea mai grea, la care a adaugat un spor de 1 ani, rezultand pedeapsa finala de 8 ani de inchisoare, cu executare.

De asemenea, inculpatului i-a fost intezis, ca pedeapsa complementara, dreptul de a fi ales in autoritaţile publice sau in orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implica exerciţiul autoritaţii de stat şi dreptul de a comunica şi de a se apropia de persoana vatamata precum şi de martorii de la dosar, pentru o perioada de 5 ani. Acesta a fost obligat, de asemenea, sa plateasca victimei suma de 20.000 euro cu titlu de daune morale.

Prin respingerea apelului, hotararea primei instante a ramas definitiva.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: