fbpx
spot_img
spot_img

Vino la acest seminar din TURDA si afla cum sa accesezi 40000 de euro

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Locuiești în regiunea Nord-Vest și vrei să îți deschizi o afacere?

Nu trebuie să pornești singur pe drumul antreprenoriatului.

Haide la evenimentul din Turda, din 13 Martie, SALIS HOTEL & MEDICAL SPA, Str. Basarabiei, nr. 44, unde vei afla cum poți beneficia de 40.000 Euro, 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere.

Prin intermediul acestui proiect, nu primești doar sprijin financiar ci și consultanță gratuită, training pentru lansarea afacerii și toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea pe roate.

Cine poate participa la acest proiect?

Orice persoană peste 18 ani care își dorește sa inițieze o activitate independenta în mediul urban
Sa aibă studii liceale finalizate în Romania;
Sa aibă cetățenie română și domiciliul stabil sau flotant în Romania, în regiunea Nord Vest în următoarele județe: Cluj, Bistrița-Nasăud, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramures, Rural sau Urban
Să facă parte din următoarele categorii: angajați, inclusiv persoane care desfasoară o activitate independenta sau actionari minoritari; persoane care beneficiaza de sprijin; someri și inactivi; studenți
Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de mai jos.

Acest proiect este derulat de un consorţiu format din 5 organizaţii regionale ale mediului de afaceri cu o experiență vastă în atragerea de finanțări europene nerambursabile.

Nu pierde șansa de a-ți deschide propria ta afacere. Înscrie-te cât mai repede la Seminarul D.A.C.I.A din Turda pentru că locurile sunt limitate.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: