fbpx
spot_img
spot_img

Vin primele ninsori, vezi unde?

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Valul de aer rece intrat în țara noastră aduce temperaturi sub normal pentru această dată, precum și primele ninsori abundente la munte. Cel mai frig va fi miercuri, când sunt așteptate ninsori în zonele înalte de munte, în special în Carpații Meridionali.

 

Temperaturile continuă să scadă marți și miercuri, în toată țara. Astfel, miercuri vom avea maxime de doar 10 grade la Brașov, 11 la Sibiu, 12 la Suceava, 15 în Capitală și la Timișoara.

 

La Vârful Omu, precum și pe Vârful Moldoveanu, sunt așteptate miercuri maxime de -4 grade și minime de -6 grade, iar temperaturile vor rămâne și joi sub pragul de îngheț și va ninge. Temperatura medie normală pentru această perioadă a anului la Vârful Omu este de maxime de 5 grade și minime de 0 grade.

Frigul aduce cu el și ploi, care în zonele înalte de munte se vor transforma în ninsori, pe alocuri abundente, cu precădere în Carpații Meridionali, dar și în celălalte zone de munte.

 

Ninsorile vor continua izolat la munte și joi, cu viscol în Carpații Meridionali, în timp ce în restul țării va începe să se încălzească, urmând ca sfârșitul săptămânii să aducă temperaturi normale pentru luna septembrie.

 

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: