spot_img

Vin banii pentru RMN-ul de la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Consiliul Județean Cluj a alocat noi resurse financiare care vor fi utilizate în scopul achiziționării de aparatură medicală.

Astfel, forul administrativ județean a direcționat către Primăria municipiului Câmpia Turzii suma de 500.000 de lei, corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit pe anul 2022, în vederea dotării unității sanitare din localitate cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investiția este menită să contribuie în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și la salvarea a numeroase vieți omenești. Acest sprijin financiar este foarte util în contextul în care instituția sanitară nu dispune de un RMN iar pacienții care necesită astfel de investigații amănunțite, de mare acuratețe, sunt transportați în alte spitale dotate cu asemenea aparatură.”

Echipamentul de înaltă tehnologie va fi instalat și pus în funcțiune în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

 

Biroul de presă

26 ianuarie 2022

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Iata detalii despre incendiul de la ISCT!

RefleqtMedia are onoarea de a fi primul site local care va prezinta fotografii exclusive de la incendiul de...

Incendiu in Combinatul Metalurgic Campia Turzii

In urma cu 10 minute, un incendiu violent a izbucnit in incinta ISCT. Fumul negru si gros a alertat...

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...
spot_img

Fetita disparuta vineri a revenit acasa

Fetita in varsta de 12 ani din Cluj Napoca, disparuta vineri de acasa, a revenit azi acasa. Ea este teafara, insa IPJ Clujnu a dat...
%d bloggers like this: