fbpx
HomeANALIZĂViitoarei deputate de Cluj, Oana Murariu, nu-i convine că e blocată în...
spot_img
spot_img

Viitoarei deputate de Cluj, Oana Murariu, nu-i convine că e blocată în trafic … dar nici nu prea înțelege realitatea!

- Publicitate -
spot_img

Avocatul clujean, Oana Murariu, este pe locul 1 al listei USR – PLUS pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ei bine, prin intermediul unei postări ultra-sponsorizată, pe propria pagină de facebook, Murariu spune următoarele:

„M-am săturat să fiu blocat/ă în trafic!”. Cine dintre noi nu a gândit măcar o dată acest lucru? În Turda, podul de peste Arieș a fost în reparații un număr mult prea mare de ani, iar în drumul Cluj-Napoca – Turda via Tureni, Vâlcele, indicatoarele rutiere privind drum în lucru și restricții de circulație pare că au fost uitate acolo. Eu le văd de când m-am dus prima dată la Judecătoria Turda, în anul 2013.

 
Podul de peste Arieș a făcut obiectul unor proceduri administrative mult prea îndelungate de preluare în administrare de către autoritățile centrale de la cele locale. Nu de puține ori, însă, blocajul în trafic este cauzat, fără ca noi să conștientizăm, de supraîncărcarea sistemului judiciar.”
 
Dincolo de mesajele, eminamente politico-electorale, pe care le proferează, viitoarea deputată din Cluj denotă faptul că … nu prea înțelege realitatea cotidiană.
 
O jumătate din traficul total din Turda intră în oraș pe strada Alba Iulia, adică pe podul care leagă Turda de benzinăria A&A.
 
În condițiile în care pentru traficul venit din acea zonă NU EXISTĂ ALTERNATIVĂ DE TRAFIC, atât timp cât se lucrează pe strada 22 decembrie NU POT ÎNCEPE LUCRĂRILE LA POD.
 
Pe de altă parte, Turda este PRIMUL oraș din județul Cluj (înafară de Cluj Napoca) care investește în rute și metode alternative de transport, tocmai pentru a degreva arterele de circulație de traficul rutier intens.
 
Dar … e campanie, normal că Oana Murariu nu vede și nu apreciază eforturile.
 
Mai grav este că această persoană (că useriștilor nu le plac referirile de gen) va ajunge în Camera Deputaților și, probabil, cu aceeași atitudine de „nu văd, nu știu, nu înțeleg” va decide viitorul generațiilor ce vor urma.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: