spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Viișorean, trimis în judecată pentru ultraj – a injurat și amenințat un polițist decorat

Polițistul, Florea Tudor, de la Poliția Municipiului Câmpia Turzii, a fost amenințat cu moartea, în timpul unei misiuni care părea a fi de rutină.

Făptuitorul, un viișorean, care s-a crezut mai presus de lege.

Florea l-a înregistrat pe făptuitor, apoi i-a făcut dosar penal pentru ultraj.

Astăzi, Judecătoria Turda a dispus trimiterea în judecată a lui Lengyel Ludovic, sub acuzația de ultraj.

„Ora estimata: 8:30
Complet: Complet P5 C.P.C.
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 2712/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul L L trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen., rap. la art. 206 alin.1 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul L L pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 C.pen., rap. la art. 206 alin.1 C.pen. În temeiul art.272 cod procedură penală onorariul avocat oficiu L C în cuantum de 680 lei se suportă din fondul special al Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei azi 25.11.2022.
Document: Încheiere finală camera preliminară  919/2022  25.11.2022”, se arată în decizia pronunțată astăzi de Judecătoria Turda.

Tudor Florea, polițistul din această speță, a fost premiat de IPJ Cluj după ce, în trecut, a refuzat să primească mită câteva mii de euro, de la un infractor.

spot_img
spot_img
spot_img