fbpx
spot_img

Copilărie printre bătăi și amenințări cu moartea – Episodul 1: „De ce m-ai lovit?”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Preambul

Într-o țară în care peste 60% dintre copii sunt abuzați fizic sau emoțional, fie acasă, fie la școală, a venit momentul ca presa să ia atitudine și să prezinte în mod public supliciul prin care a trăit o fată de doar 11 ani, din Câmpia Turzii. În această seară veți urmări primul episod al foiletonului nostru, în care vom prezenta mai multe momente cu o mamă abuzivă, cu probleme de adicții și o fetiță de 11 ani, care este victima celei care i-a dat viață.

Episodul 1 – De ce m-ai lovit?

Trebuie să știți, din capul locului, că femeia abuzivă din acest foileton este inculpată în două dosare penale: unul pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru rele tratamente aplicate minorului.

Deci Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj Napoca ȘTIA despre ororile prin care a trecut minora.

Nu vom dezvălui, deocamdată, nici identitatea mamei, nici a minorei.

În episodul de astăzi, care se petrece noaptea, când copiii ar trebui să doarmă, mama a venit beată acasă sau a consumat băuturi alcoolice acasă, apoi i-a cășunat în cap că fiica ei, în vârstă de 11 ani, ar fi lovit-o … așa că s-a dus în camera fetei și a luat-o la bătaie.

După cum veți vedea în clipul de mai jos, fata plânge și-și roagă mama abuzivă să nu o mai lovească.

„De ce m-ai lovit?” o întreabă mama abuzivă pe propria fiică, pe care o bate … și o amenință că o omoară.

Este dureros să vezi asemenea imagini, mai ales când știi că nu a fost o situație izolată. Fata a fost trasă de păr și amenințată cu moartea de propria mamă. De asemenea, și-a văzut mama în ipostaze degradante.

Dacă la așa ceva trebuie să asiste un copil, în Câmpia Turzii, în 2022 … e grav!

Video TULBURĂTOR:

Notă: La solicitarea autorităților, am eliminat videoclipul, dar le-am trimis toate materialele video tuturor persoanelor interesate! 

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Accident pe dealul Feleacului

Un logan a ajuns cu roatele în sus, după o manevră eronată, pe dealul Feleacului. „A fost vorba despre...

Zona Protejată Cheile Turzii este reglementată urbanistic de către Consiliul Județean Cluj

Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CTATU) Cluj, constituită în cadrul Consiliului Județean și condusă de...

Campania „Comune Curate” vine la Săndulești

În perioada 29 - 30 martie, ECOTIC Transilvania va colecta Deșeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice, de pe raza...

ABUZ al Poliției Locale Turda – l-au amendat deși a vrut să-și repare greșeala – video

Polițiștii locali din Turda s-au transformat din oameni ai legii, în perceptori de amenzi date cvasi-abuziv. Un turdean s-a...
%d bloggers like this: