12 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăBăișoaraVIDEO - Neo-cocalarii, cu mașina pe pârtia de schi de la Băișoara

VIDEO – Neo-cocalarii, cu mașina pe pârtia de schi de la Băișoara

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Șoferul unui autoturism Volkswagen s-a gândit că ar fi o idee foarte bună să se dea cu mașina pe pârtia de schi din Băișoara.

„L-am întrebat ce face și mi- a spus că a intrat pe drum și a ajuns pe pârtia de schi. Atunci l-am întrebat de ce nu s-a întors când a văzut schiorii. A zis că a alunecat, dar el a trecut pe sub instalația de cablu. Lumea l-a făcut cocalar și nesimțit”, a spus un cetățean, citat de stiridecluj.ro

După Volkswagen, pe aceeași pârtie a coborât și un Mercedes.

”Până la urmă și Mercedesul a coborât pe același traseu ca și VW și până la urmă au iesit pe pârtie. Și cel cu Mercedesul a venit până în marginea pârtiei, din spate de la Cabana Veche pe cărarea aia pe care coboară schiori, el a urcat cu Mercedesul până acolo ca să se dea jos din Mercedes și să își pună schiurile pe marginea pârtiei. O sfidare de-a dreptul! Noi am vorbit cu administratorul pârtiei și ne-a spus că a pus afișe că accesul interzis cu auto și le-a spus că pună și o barieră pentru că nesimțiții nu știu să citească”, afirmă unul dintre schiorii care a asistat la scenă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: