fbpx
spot_img

(VIDEO) Două „haladite” au fost arestate de polițiștii din Aiud, după ce au pozat în „mama Omida”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

 

Polițiștii din Aiud au reținut două tinere care sunt bănuite de înșelăciune.    Atribuindu-și calități false, i-ar fi promis unui bărbat că o să-l scape de problemele sentimentale, iar acesta le-ar fi trimis, printr-un serviciu de transfer rapid, aproape 16.000 de lei. Domiciliile celor două au fost percheziționate.

 

La data de 10 ianuarie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat și reținut două tinere, de 21 și 17 ani, ambele din municipiul Focșani, județul Vrancea, care sunt bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 12 noiembrie 2022.

 

Se pare că, cele două femei și-ar fi atribuit, într-o postare pe internet, calități false de persoane cu capacități de a dezlega farmece și blesteme și i-ar fi promis unui cetățean din municipiul Aiud că o să-i rezolve problemele sentimentale, context în care l-ar fi determinat să le transfere suma de 15.926 de lei.

 

La data de 10 ianuarie, polițiștii din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au percheziționat locuințele celor două tinere.

 

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliție Române.

 

Persoanele bănuite de înșelăciune, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiate, iar față de acestea a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 ianuarie, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: