VIDEO: A venit la Câmpia Turzii, să adune bani pentru fiica ei bolnavă!

spot_imgspot_img

Ah, că numai o mamă știe câte poate să îndure și să facă pentru a-și vedea copilul sănătos! Aceasta este povestea Sabinei Moraru, o femeie de 27 de ani, din Călărași – Republica Moldova – care străbate România, în lung și în lat, pentru a strânge bani pentru fetița ei – Evelina, care are doar 7 ani și duce o cruce de plumb!

Sâmbătă am găsit-o pe Sabina Moraru în parcare la Penny Câmpia Turzii. Stătea, cu un zâmbet de speranță pe față, ținând în mâini o urnă în care apar o parte din datele care evidențiază nenumăratele probleme de care suferă fetița ei.

„Din cauza unei nașteri efectuate greșit de medicii din Republica Moldova, copila mea a fost privată de oxigen, suferind o paralizie cerebrală. Nu poate să vorbească, nu poate să meargă, nu poate să facă nici un lucru normal pe care le face un copil de 7 ani.”, spune Sabina.

Actele și filmările dovedesc că spune adevărul:

Totuși, pentru a îmbunătăți starea de sănătate a Evelinei, Sabina o duce la diverse proceduri medicale, operații și sesiuni de kineto și fizioterapie.

Fetița, la doar 7 ani, luptă din toate puterile ei, pentru a se recupera, chiar dacă viața pare un chin confuz, din care e greu să iasă!

Haideți, așadar, dragi cititori, să ajutăm și noi, cu cât putem, pentru că nimeni nu știe cât de mult poate să sufere un părinte, care-și vede copilul suferind!

Dacă vreți să o ajutați pe Sabina, puteți dona în conturile:

MD91VI022332800000014RON

MD79VI022332800000568EUR

SWIFT/BIC:VICBMD2X

Revolut: +373 683 88 912

spot_img
%d